Teatterimme

Esittävän taiteen saralla toimiva ryhmämme on perustettu vuonna 2006. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet kahdeksan esitystä työryhmämme voimin. Lisäksi esitämme klovneriaa ja taikuutta. Ryhmäämme kuuluvat klovni, taikuri, kaksi nukketeatterin opiskelijaa, teollisen muotoilun opiskelija, sähköasentaja sekä peruskoululainen. Meillä ei ole omaa teatteritilaa. Teatterimme on kokoon taitettava ja kiertää mukanamme. Kaikki esityksemme soveltuvat koko perheelle, mutta myös sinkuille.

Olemme kiertäneet kotimaassa, Tanskassa ja Saksassa. Esityksistämme ovat nauttineet myös erityisryhmät, kuten kuulovammaiset ja dementiapotilaat. Festivaalien lisäksi esitämme erilaisissa juhlissa, kuten häissä, pikkujouluissa ja valmistujaisissa sekä muissa tilaisuuksissa. Lisää historiastamme

Esityksissämme käytämme pääsääntöisesti nukketeatterin eri keinoja:

Käsiteatteri

Käsiteatteri tarkoittaa, että kädet toimivat näyttelijöinä, lavastuksena, rekvisiittana … Lavalla ei juuri nähdä muuta kuin käsiä. Mustat serkut esittävät mustaa käsiteatteria. Itse teatteri, käsien käyttäjät ja kaikki, mitä ei haluta näyttää, on verhottu mustaan. Valo paljastaa vain sen, mitä halutaan esille, tällä kertaa kädet. Musta teatteri on Prahassa tunnettu teatterimuoto.

Esineteatteri

Esineteatteri on nukketeatterin osa-alue, jossa ei käytetä teatterinukkeja. Esiintymisvuorossa ovat mitkä tahansa olemassa olevat käyttöesineet. Tavaroiden käsittelijät pysyvät sivussa, verhoutuneena mustaan. He antavat esineille liikkeet, eleet, äänet ja tunteet.

Varjoteatteri

Varjoteatterissa heijastetaan isolle kankaalle mustavalkoisia tai värillisiä varjoja. Esiintyjät ovat kankaan takana ja yleisö näkee vain varjolle muodostuvan maailman.

Kaikki esityksemme ovat tilattavissa.

Teatteriryhmämme esittää tilanteen mukaan erilaisissa tapahtumissa ja juhlissa: häät, hautajaiset, syntymäpäivät, kyläjuhlat, iltamat, festivaalit, vuoden kiertoon liittyvät juhlat esim. juhannusjuhlat tai itsenäisyyspäivät, naistenpäivät. Ota yhteyttä ja nauti kulttuurista!