Taavi Saarva

Olen harrastanut taikuutta vuodesta 2003 asti. Minulta onnistuu monipuolisesti niin näyttämö- kuin lähitaikuuskin. Bravuureitani ovat erityisesti kortti- sekä pallotemput. Olen esiintynyt mm. markkinoilla, yritysten kokouksissa, pikkujouluissa sekä festivaaleilla. Olen myös esiintynyt häissä ja muissa juhlissa, ja mielelläni räätälöinkin juuri teidän tilaisuuteenne sopivan taikaesityksen.

Break dancea olen tanssinut vuodesta 2009. Minut valittiin vuonna 2014 Pohjoinen Valo –festivaalille tanssiryhmään. Edustan Suomea festivaaleilla 19 muun nuoren kanssa. ”Pohjoinen valo 2014 -festivaali on erikoislaatuinen monikerroksinen nuorten taide- ja kulttuurifestivaali. Festivaali tarjoaa kaikissa pohjoismaissa niin vaeltaville nuorille kuin eri paikkakuntien työpajoihin osallistuville nuorille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää omia taiteellisia kykyjään useiden kokeneiden pohjoismaisten taiteilijoiden ohjauksessa. http://nordiclight2014.com

Yhteystiedot: taavi.saarva@email.com

Teatteriryhmämme esittää tilanteen mukaan erilaisissa tapahtumissa ja juhlissa: häät, hautajaiset, syntymäpäivät, kyläjuhlat, iltamat, festivaalit, vuoden kiertoon liittyvät juhlat esim. juhannusjuhlat tai itsenäisyyspäivät, naistenpäivät. Ota yhteyttä ja nauti kulttuurista!