Oheispalvelut

Teatterimme tarjoaa myös muuta kulttuurillista osaamista. Kaikkia oheispalveluja voi tilata erikseen tai teatteriesityksemme lisänä.

Työpajat

Meilä voit tilata varjoteatteri, käsiteatteri, esineteatteri, paperiteatteri, hedelmäteatteri tai perunateatteri työpajan tai nukketeatteripajan mieltymystesi mukaan. Työpajassa opitaan teatteritekniikkaa ja harjoitellaan oma pieni esitys tai sketsi. Työpajan kesto voi olla parista tunnista useampaan päivään.

Runomatineat

Teatterimme kautta voi tilata Sooloteatteri tyrskeen esityksiä. Sooloteatteri tyrske esittää mieltäkutkuttavia potpureita, monologeja ja dialogeja. Tyrskeen ohjelmalistaan kuuluu mm. runomatineat Kiitos elämästä, Isän rakkaat, Kämmenellä Ja Soiseli.

Sooloteatteri tyrskeen kotisivut

Pelleshowt

Öykkärin Alma eli Alma-pelle vierailee mielellään tilaisuuksissa. Alma mm. juontaa tai pitää pääjuhlapuheen, lukee satuja, pitää kaupunkikierrosta omalla tavallaan. Alma opettaa tai puhuu aiheesta kuin aiheesta, ihan miten sovitaan.

Teatterinaamiot

Meiltä voi tilata käsin tehtyjä teatterinaamioita. Naamoit valmistetaan voimapaperista käyttäen savimuottia pohjana. Naamion pystyy helposti maalaamaan halutun väriseksi. Nämä naamiot ovat kestäviä, kaikissa naamoissa on isot silmä- ja hengitysaukot käyttömukavuuden takaamiseksi. Vaikka naamiot ovat tarkoitettu käyttöön, saa niitä toki tilata myös taideteokseksi seinälle.

Kuvia naamioista löytyy oikealta.

Teatteriryhmämme esittää tilanteen mukaan erilaisissa tapahtumissa ja juhlissa: häät, hautajaiset, syntymäpäivät, kyläjuhlat, iltamat, festivaalit, vuoden kiertoon liittyvät juhlat esim. juhannusjuhlat tai itsenäisyyspäivät, naistenpäivät. Ota yhteyttä ja nauti kulttuurista!