Iita Saarva

Hei, Olen elämään rakastunut nuori muotoilijan alku. Pidän hyvin paljon siitä, mitä olen tällä hetkellä tekemässä: Muotoilun opiskelua koulussani (Kyamk), jossa pääsen käyttämään maan parhaita opiskelijoiden pajatioloja. Koneiden ja työkalujen, kuten myös kynän kanssa työskentely on minulla selkärangassa.

Olen aktiivinen luova kummajainen. Olen mm. koskimelonut, rakentanut naamioita, esiintynyt käsiteatteriryhmässä. Esiintymismuotona pidän erityisesti mm. varjo- ja käsiteatterista, koska niissä visuaalisuus on vahvasti läsnä. Spontaaniuteni auttaa minua tarttumaan elämäni haasteisiin. Usein minulla onkin kalenteri täynnä projekteja, mutta luonnonlapsena tiedän myös, miten vaimentaa nouseva stressi ajoissa.

En osaa olla laiska. Jos minulla on paljon töitä, pyrin tekemään päivän aikana niin paljon aikaiseksi, kuin vain kykenen. Tekemättä jäänyt työ stressaa enemmän, kuin tekeminen.

Olen muunmuassa opetellut koodaamaan itse, olen koodannut mm. tämän sivuston.

Töitäni ja tekeleitäni:

Deisgn Portfolio

Teatteriryhmämme esittää tilanteen mukaan erilaisissa tapahtumissa ja juhlissa: häät, hautajaiset, syntymäpäivät, kyläjuhlat, iltamat, festivaalit, vuoden kiertoon liittyvät juhlat esim. juhannusjuhlat tai itsenäisyyspäivät, naistenpäivät. Ota yhteyttä ja nauti kulttuurista!